آموزش آشپزی : پاستا تورتلینی و نخود

آموزش آشپزی : پاستا تورتلینی و نخود

 

پاستا تورتلینی و نخود
پاستا تورتلینی و نخود از مجموعه دستورات غذایی مارتا استوارت است .
نکاتی در رابطه با تهیۀ پاستا تورتلینی و نخود :
۱- سیرها را قبل از استفاده، له کنید.
۲- میتوانید مفدار بیشتری پنیر پارمزان کنار بگذارید تا در آخر، برای سرو هم روی غذا پنیر بپاشید.
در یک قابلمۀ بزرگِ آب نمکِ در حال جوش، تورتلینی را حدود ۲ دقیقه بپزید. نخود سبز ها را به پاستا اضافه کنید و ۲ دقیقه بپزید تا کمی نرم شوند. ۱ پیمانه از آبِ پاستا را نگه دارید. پاستا را آبکش کنید و کنار بگذارید.کره را داخل قابلمۀ پاستا، ذوب کنید. سیر را اضافه کنید و بگذارید ۱ دقیقه سرخ شود تا معطر شود. سپس سیر را دور بریزید.به قابلمه، پاستا، نخودفرنگی ها، پنیر پارمزان و ¾ پیمانه آبِ پاستا را اضافه کنید و به آن نمک و فلفل اضافه کنید. اگر میخواهید سسِ رقیق تری داشته باشید، آبِ پاستای بیشتری را بریزید

برچسب ها:آموزش آشپزی پاستا, پاستا, پاستا تورتلینی, پاستا تورتلینی و نخود
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه