دستور تهیه بادمجان شکم پر با سبزیجات

دستور تهیه بادمجان شکم پر با سبزیجات

در این متن دستور تهیه بادمجان شکم پر با سبزیجات را برایتان گفته ایم.

مواد لازم:
یک بادمجان کوچک
دانه های جدا شده از بلال شیرین
یک پیاز کوچک ، خرد شده بصورت ریز
یک گوجه فرنگی خرد شده
یک حبه سیر رنده شده
۴ و ۲/۱پیمانه روغن کلزا
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
۲/۱ قاشق چایخوری نمک
۴/۱ قاشق غذاخوری روغن تازه ارگانو
۴/۱قاشق غذاخوری فلفل
۲/۱ پیمانه آب
۳/۱پیمانه پنیر چدار

زمان لازم برای تهیه این غذا ۵۰ دقیقه می باشد.

۱- بادمجان را بصورت افقی برش دهید.داخل آن را کمی خالی کنید.تقریبا ۴/۱ گوشت آن را داخلش باقی بگذارید.باقی آن را برش دهید و داخل بادمجان را کمی نمک بزنید.

۲- در یک ماهیتابه بزرگ نچسب گوشت خرد شده بادمجان، ذرت، پیاز، گوجه فرنگی، و سیر را در روغن تفت دهید تا پیاز ترد شود. کمی آب داخل آن بریزید.باقی مواد را داخل شکاف بادمجان بریزید.و کمی آب روی مواد ریخته و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بپزد.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه