مناسب برای: ۵ نفر
زمان آماده سازی: ۵ دقیقه
مدت زمان انتظار: ۳۰ دقیقه
مواد لازم
سبزی نیم کیلو (شامل اسفناج،گشنیز،جعفری و برگ سیر تازه) |
کدو سبز ۴ عدد |
برنج ۱ و نیم پیمانه |
ماست ۲ پیمانه (ترش) |
آب ۳ پیمانه |
نمک به میزان لازم |
نعنا به میزان لازم |
طرز تهیه
۱- در ظرفی مناسب ابتدا آب را به جوش آورده و برنج را در آن ریخته و مقداری نمک اضافه میکنیم.
۲- کمی که برنج جوش خورد برگ سیر را ریز کرده و به آن افزوده و میگذاریم خوب نرم شود.
۳- سپس بقیه سبزی را خرد کرده و کدوها را نیز حلقه ای یا به صورت دلخواه خرد کرده و اضافه میکنیم.
۴- زمان پخت آش ماست ۲۰ الی ۲۵ دقیقه میباشد.
۵- پس از آماده شدن آش، ماست را به خوبی با مخلوط کن یا همزن دستی میزینم و آن اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا رقیق شود.
۶- مقداری نعنا خشک اضافه میکنیم تا آش خوش طعم شود.
نکات
۱- میتوان به این آش عدس یا لپه هم اضافه کرد.
۲- بهتر است ماست مورد استفاده شما محلی و کمی سفت باشد.
۳- این آش غذای محلی استان گلستان است.