طرز تهیه آش ماست غذای محلی گلستان

طرز تهیه آش ماست غذای محلی گلستان

مناسب برای: ۵ نفر

زمان آماده سازی: ۵ دقیقه

مدت زمان انتظار: ۳۰ دقیقه

مواد لازم

سبزی نیم کیلو (شامل اسفناج،گشنیز،جعفری و برگ سیر تازه)
کدو سبز ۴ عدد
برنج ۱ و نیم پیمانه
ماست ۲ پیمانه (ترش)
آب ۳ پیمانه
نمک به میزان لازم
نعنا به میزان لازم

طرز تهیه

۱- در ظرفی مناسب ابتدا آب را به جوش آورده و برنج را در آن ریخته و مقداری نمک اضافه می‌‌کنیم.

۲- کمی که برنج جوش خورد برگ سیر را ریز کرده و به آن افزوده و می‌‌گذاریم خوب نرم شود.

۳- سپس بقیه سبزی را خرد کرده و کدوها را نیز حلقه ای یا به صورت دلخواه خرد کرده و اضافه می‌‌کنیم.

۴- زمان پخت آش ماست ۲۰ الی ۲۵ دقیقه می‌‌باشد.

۵- پس از آماده شدن آش، ماست را به خوبی با مخلوط کن یا همزن دستی میزینم و آن اضافه کرده و مرتب هم می‌‌زنیم تا رقیق شود.

۶- مقداری نعنا خشک اضافه می‌‌کنیم تا آش خوش‌ طعم شود.

نکات

۱- می‌‌توان به این آش عدس یا لپه هم اضافه کرد.

۲- بهتر است ماست مورد استفاده شما محلی و کمی سفت باشد.

۳- این آش غذای محلی استان گلستان است.

 

 

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه