طرز تهیه ته چین عربی

طرز تهیه ته چین عربی

طرز تهیه ته چین عربی.

مناسب برای: ۴ نفر

زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مدت زمان انتظار: ۲ ساعت

مواد لازم

برنج ۴ پیمانه
مرغ ۴ قطعه
گوجه فرنگی ۲ عدد
کاهو ۱ کیلو گرم
کره نصف پیمانه
زعفران به میزان لازم
مغز آجیل به میزان لازم (برای تزیین)
لیمو ۴ عدد (ریز و ترش)
برگ بو ۴ عدد

طرز تهیه

۱- مرغ را از شب قبل یا حداقل ۲ ساعت قبل با مقداری کره، زعفران،آب لیمو ترش، برگ بو و یک استکان آب پیاز مزه دار می کنیم.

۲- ظرف نچسبی را چرب کرده، تکه‌های مرغ را در آن می‌چینیم و مابین آنها گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کرده و می چینیم.

۳- روی مرغ ها را با کاهو می پوشانیم.

۴- در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبکشی می رسانیم و بعد از آبکش کردن آن را روی مرغ ریخته و دوباره کمی کاهو روی آن قرار می دهیم همین‌طور لابه‌لای برنج قرار می‌دهیم تا مواد تمام شود.

۵- بقیه زعفران را هم روی برنج ریخته و برنج را به مدت ۴۵ دقیقه می‌گذاریم تا دم بکشد.

۶- کمی کره را روی برنج می دهیم و بعد از دم کشیدن برنج را داخل ظرف مناسب برمیگردانیم.

نکات

۱- بهتر است برنج را کمی پخته تر آبکش کنید که قالبی در بیاید.

۲- این غذا در پلو پز راحت تر طبخ میشود.

۳- اگر دوست دارید به جای کاهو از اسفناج یا کرفس خرد شده استفاده کنید.

 

 

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه