مناسب برای: ۴ نفر
زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت زمان انتظار: ۲ ساعت
مواد لازم
برنج ۴ پیمانه |
مرغ ۴ قطعه |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
کاهو ۱ کیلو گرم |
کره نصف پیمانه |
زعفران به میزان لازم |
مغز آجیل به میزان لازم (برای تزیین) |
لیمو ۴ عدد (ریز و ترش) |
برگ بو ۴ عدد |
طرز تهیه
۱- مرغ را از شب قبل یا حداقل ۲ ساعت قبل با مقداری کره، زعفران،آب لیمو ترش، برگ بو و یک استکان آب پیاز مزه دار می کنیم.
۲- ظرف نچسبی را چرب کرده، تکههای مرغ را در آن میچینیم و مابین آنها گوجهفرنگیها را خرد کرده و می چینیم.
۳- روی مرغ ها را با کاهو می پوشانیم.
۴- در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبکشی می رسانیم و بعد از آبکش کردن آن را روی مرغ ریخته و دوباره کمی کاهو روی آن قرار می دهیم همینطور لابهلای برنج قرار میدهیم تا مواد تمام شود.
۵- بقیه زعفران را هم روی برنج ریخته و برنج را به مدت ۴۵ دقیقه میگذاریم تا دم بکشد.
۶- کمی کره را روی برنج می دهیم و بعد از دم کشیدن برنج را داخل ظرف مناسب برمیگردانیم.
نکات
۱- بهتر است برنج را کمی پخته تر آبکش کنید که قالبی در بیاید.
۲- این غذا در پلو پز راحت تر طبخ میشود.
۳- اگر دوست دارید به جای کاهو از اسفناج یا کرفس خرد شده استفاده کنید.