طرز تهیه ته چین گوشت

طرز تهیه ته چین گوشت

مناسب برای: ۳ نفر
.
زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
.
مدت زمان انتظار: ۲ ساعت
.
مواد لازم
.
گوشت نیم کیلو (دنده گوسفند)
ماست یک لیوان سرخالی (شیرین)
روغن نصف لیوان (آبکرده)
زعفران نصف قاشق چایخوری
برنج ۲ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه

۱- دنده را با مقداری آب، نمک، پیاز، برگ بو، پوست پرتقال و سایر افزودنی های دلخواه بپزید.

۲- ماست و زعفران و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و حدالامکان با همزن خوب بزنید و برنج شسته شده و خیس خورده بدون آب را به آن اضافه کنید.

۳- ظرف مناسبی را انتخاب کنید و کمی کره به انتهایش بزنید و دنده ها را در ظرف چیده و مخلوط برنج را رویش بریزید و با کفگیر صاف کرده و کمی فشار دهید.

۴- روی آن مقداری آب روغن بریزید و آن را دم بیندازید.

نکات

میتوانید ته غذا ته دیگ بگذارید و حتی از پلوی زعفرانی و ماست هم استفاده کنید و بعد گوشتها را روی آن بچینید.

تزیین این غذا با پوره سیب زمینی و زرشک شکیل خواهد بود.

میتوانی به جای یک لایه گوشت از لایه های بیشتری گوشت و حتی یک لایه زرشک هم استفاده کنید تا غذای شما زیبا تر شود.

 

 

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه