طرز تهیه سمبوسه مرغ

طرز تهیه سمبوسه مرغ

طرز تهیه سمبوسه مرغ.

مواد لازم

خمیر ورقه ای ۱ بسته (۴۵۰ گرم)
گوشت مرغ ۲ فنجان (پخته و خرد شده)
کرفس ۱/۲ فنجان (خرد شده)
پیازچه ۱/۴ فنجان (خرد شده)
فلفل سبز ۱۱۵ گرم (خرد شده)
سس فلفل ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
سس به مقدار لازم (سس ترش و شیرین)

طرز تهیه

۱- مرغ، کرفس، پیاز و سس فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید.

۲- تخم مرغ را داخل ظرفی بشکنید و هم بزنید.

۳- لبه های خمیر را به وسیله تخم مرغ زده شده مرطوب کنید.

۴- یک قاشق چای خوری از مخلوط مرغ را روی خمیر بریزید و خمیر را بپیچید.

۵- سپس در روغن داغ سرخ کنید و در آخر با سس ترش و شیرین سرو نمایید.

نوش جان

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه