طرز تهیه سوفله گوشت و قارچ

طرز تهیه سوفله گوشت و قارچ

طرز تهیه سوفله گوشت و قارچ

مواد لازم:

* گوشت چرخ کرده: ۳۵۰ گرم

* قارچ: ۲۰۰ گرم

* پیاز: ۱ عدد بزرگ

* سیب زمینی پخته شده: ۲-۳ عدد بزرگ

* پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم

* شیر و کره: دو لیوان

* آرد: یک قاشق غذاخوری

* ادویه جات و نمک فلفل: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

* پیاز را خرد میکنیم و گوشت و ادویه جات را اضافه میکنیم تا کاملا پخته شود و بعد قارچ را اضافه میکنیم.

* تا این مواد بپزد سیب زمینی را پوره میکنیم و چون یکم سفت است نصف لیوان از شیر و کره و یکم نمک به پوره اضافه میکنیم.

* کف ظرف را چرب میکنیم و یه لایه از نصف مخلوط پوره میریزیم لایه اول.

* بعد با بقیه شیر و کره و آرد،سس بشامل درست میکنیم و کمی از آن را روی پوره میریزیم.

* بعد همه مایه گوشت را میریزم روی این لایه و کاملا آن را پهن میکنیم و نصف پنیر پیتزا را روی آن میریزیم.

* بعد نوبت لایه آخر هست.

* بقیه سیب زمینی را پهن میکنیم روی گوشت و پنیر پیتزا را میریزیم و روی ظرف را فویل میکشیم.

* بعد ظرف را داخل فر میگذاریم که از قبل روشن کرده بودیم و در درجه ۱۸۰ به مدت نیم ساعت کوک میکنیم.

* بعد که فر را خاموش کردیم فویلش را بر میداریم و پنج دقیقه شعله بالای فر را روشن میکنیم تا طلایی شود.

* سوفله آماده است.

 

 

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه