طرز تهیه قیسی پلو

طرز تهیه قیسی پلو

قیسی پلو برای طرفدارهای غذای شیرین پیشنهاد بسیار مناسبی هست این غذا به صورت مخلوط با رشته پلویی مخصوص آذربایجان هست ولی این نوع که آموزش داده شده است در همه جا مورد استفاده قرار میگیرد.

 

مناسب برای: ۴ نفر

زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مدت زمان انتظار: ۱ ساعت

 

مواد لازم برای تهیه قیسی پلو :

* برنج ۲ لیوان

* دارچین ۱ قاشق مرباخوری

* گوشت قرمز ۲۵۰ گرم

* جوز هندی نصف قاشق چایخوری

* روغن یک استکان

* کره ۱ قاشق غذاخوری

* قیسی نصف لیوان

* نمک به میزان لازم

* فلفل سیاه به میزان لازم

 

طرز تهیه :

۱- گوشت چرخ شده راخوب ورز دهید و به صورت قلقلی در بیاورید و در روغن بسیار داغ سرخ کنید.

۲- در ظرفی جدا برنج را به مرحله آبکشی برسانید.

۳- ظرفی مناسب را انتخاب کرده و پیاز داغ کنید و قیسی، دارچین، جوز هندی و گوشت را اضافه کنید و زعفران آبکرده را به آن اضافه کنید.

۴- سپس مخلوط فوق را به صورت لا به لا به برنج بزنید.

 

نکات :

● به جای گوشت چرخکرده می توانید از گوشت تکه ای استفاده کنید.

● می توانید کمی لیمو عمانی یا گرد لیمو به غذا اضافه کنید.

 

 

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه