طرز تهیه مرغ ذغالی

طرز تهیه مرغ ذغالی

روغن را داغ کرده، فلفل و سیر ریز شده را در آن کمی تفت می‌دهیم، مرغ را به تکه‌های مربع شکل خرد کرده و در روغن ریخته، همراه موادمان تفت می‌دهیم. در ظرفی ماست، سرکه، مایونز، گشنیز و نعنای ساطوری شده را مخلوط کرده، در این هنگام روی حرارت متوسط، مرغ را سرخ می‌کنیم تا روغن بیاندازد.

مواد لازم :

گوشت سینه‌مرغ نیم کیلو
گشنیز و نعنا ۲۰۰ گرم
مایونز ۵۰ گرم (دو قاشق غذاخوری)
ماست ۵۰ گرم (دو قاشق غذاخوری)
روغن مایع دو قاشق سوپخوری
سیر یک حبه بزرگ
سرکه دو قاشق غذاخوری
فلفل سبز تند یک تا دو عدد
ذغال یک تکه

طرز تهیه :
روغن را داغ کرده، فلفل و سیر ریز شده را در آن کمی تفت می‌دهیم، مرغ را به تکه‌های مربع شکل خرد کرده و در روغن ریخته، همراه موادمان تفت می‌دهیم. در ظرفی ماست، سرکه، مایونز، گشنیز و نعنای ساطوری شده را مخلوط کرده، در این هنگام روی حرارت متوسط، مرغ را سرخ می‌کنیم تا روغن بیاندازد.

روی مرغ نمک می‌پاشیم سس آماده شده را روی آن ریخته، مخلوط می‌کنیم. سپس تکه ذغالی را روی حرارت سرخ می‌کنیم،

یک تکه فویل را به صورت کاسه درآورده، در وسط مرغ گذاشته، یک قاشق روغن‌مایع در آن ریخته و ذغال سرخ شده را در وسط فویل قرار داده، در ظرف را می‌گذاریم، حرارت را خاموش می‌کنیم بعد از سه تا چهار دقیقه، مرغ ما بوی ذغال را به خود گرفته و می‌توانیم در ظرف را برداریم.این غذا را می‌توان با نان یا برنج سرو کرد.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه