طرز تهیه هات داگ تنوری

طرز تهیه هات داگ تنوری

مناسب برای: ۸ نفر

 

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه

 

مدت زمان انتظار: ۳۰ دقیقه

 

مواد لازم

 

نان ساندویچ ۸ عدد (نان هات داگ)
سس مایونز به مقدار لازم
سوسیس هات داگ ۸ عدد
خیار شور ۱/۲ فنجان
کره ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۱/۲ پیاز (خرد شده)
فلفل سبز ۴۲۵ گرم (فلفل شیرین)
پنیر چدار ۱ فنجان (رنده شده)

 

طرز تهیه

 

۱- داخل نان ها مایونز را بریزید و پخش کنید و سپس داخل نان ها سوسیس ها را قرار دهید بعد آنها را داخل ظرف پیرکس بچینید و روی آنها خیار شور قرار دهید.

 

۲- در یک تابه، کره و پیاز را تفت دهید تا پیاز نرم تر شود سپس فلفل سبز را به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند سپس مخلوط فلفل را روی هات داگ ها بریزید و پنیر را روی آنها پراکنده کنید و روی طرف فویل بکشید و به مدت ۴۰ داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه