طرز تهیه پاستا با سس گوجه و ریحان تازه

طرز تهیه پاستا با سس گوجه و ریحان تازه

آماده کردن یک وعده غذایی خوشمزه در کمتر از ۳۰ دقیقه ، اگر شما دو کالای اصلی ماکارونی و سس گوجه فرنگی رو داشته باشید. پاستا یا ماکارونی می تواند بشقاب شماره ی ۱ کودکان باشد و درست کردن یک سس گوجه فرنگی فقط در ۱۰ دقیقه ، به همراه ریحان تازه خود یک غذای کامل و مغذی است.

 

سس را در ماهی تابه گرم کرده و پاستا را با آن اضافه کنید. تا زمانی که ماکارونی با سس کاملا مخلوط شده است آن را تفت دهید.

حرارت را خیلی خیلی کم کنید و مخلوط را با ریحان تازه تفت دهید.

روغن زیتون را به معجون به دست آمده اضافه کنید و نم نم کمی از پنیر رومانو را بر روی آن بریزید.

پاستا با ریحان تازه و پنیر رومانو (برای ۴ نفر)
۵۰۰ گرم پاستا ماکارونی
دو فنجان و نیم سس گوجه فرنگی تند
۱۰ تا ۱۲ برگ ریحان تازه
روغن زیتون، برای روی غذا
پنیر رومانو، برای پاشیدن روی غذا

ماکارونی را با توجه به دستورالعمل روی بسته آن بپزید. سس گوجه فرنگی را در یک ماهی تابه روی حرارت متوسط گرم کنید. ماکارونی پخته شده را به سس گوجه فرنگی اضافه کنید تا به خوبی ترکیب اند آن ها را هم بزنید. حرارت را خیلی کم کنید و برگ ریحان تازه را روی آن بریزید. روغن زیتون روی ریخته و پنیر رومانوی رنده شده را روی آن بپاشید.

مجموع مدت زمان: ۲۰ دقیقه

 

 

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه