مینی پیتزای پنیر و اسفناج از مجموعه دستورات غذایی مارتا استوارت است. نکاتی در رابطه با تهیۀ مینی پیتزای اسفناج و پنیر :. ۱- بهتر است از پنیر ریکوتای کم چرب استفاده کنید که هم حالت خامه ای دارد و هم چربی آن کمتر است. ۲- نان پیتا ها، هر کدام ۸ سانتی متری باشند. ۳- اسفناج ها را ریز خرد کنید. منقل را گرم کنید و سینی فر که با فویل آلومینیومی پوشانده شده است را روی آن بگذارید. در یک کاسۀ کوچک، پنیر ریکوتا، پونه و سیر را مخلوط کنید و با نمک و فلفل طعم دارش کنید. مخلوط ریکوتا را به طور مساوی بین نا ...

مینی پیتزای اسفناج و پنیر

 

مینی پیتزای اسفناج و پنیر
مینی پیتزای پنیر و اسفناج از مجموعه دستورات غذایی مارتا استوارت است.

نکاتی در رابطه با تهیۀ مینی پیتزای اسفناج و پنیر :
۱- بهتر است از پنیر ریکوتای کم چرب استفاده کنید که هم حالت خامه ای دارد و هم چربی آن کمتر است.
۲- نان پیتا ها، هر کدام ۸ سانتی متری باشند.
۳- اسفناج ها را ریز خرد کنید.

 

منقل را گرم کنید و سینی فر که با فویل آلومینیومی پوشانده شده است را روی آن بگذارید.در یک کاسۀ کوچک، پنیر ریکوتا، پونه و سیر را مخلوط کنید و با نمک و فلفل طعم دارش کنید. مخلوط ریکوتا را به طور مساوی بین نان های پیتا تقسیم کنید و روی آن را با اسفناج و موزارلا بپوشانید. سپس روی آن نمک و فلفل بزنید.بگذارید نان ها حدود 4 تا 6 دقیقه روی منقل بمانند تا پنیر آب شود و کمی قهوه ای شود. سپس سرو کنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی پیتزای اسفناج و پنیر مینی پیتزای اسفناج مینی پیتزای اسفناج و پنیر ,
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه