کباب ترکی

کباب ترکی

طرز تهیه کباب ترکی

مواد لازم :

گوشت راسته گوسفند یا فیله گوساله : ۲۵۰ گرم
پیاز : ۳ عدد
نان باگت : ۳ عدد
روغن مایع : نصف پیمانه
نمک و فلفل : به میزان لازم
خیارشور، گوجه و کاهو : به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

– گوشت را در جهت الیاف گوشت، برش می دهیم. برش ها باید خیلی نازک باشند و به اندازه یک چوب کبریت برش داده شوند.
– آب ۲ عدد از پیازها را گرفته، به مدت ۲ ساعت، برش گوشت ها را داخل آب پیاز و روغن مایع و کمی فلفل می خوابانیم.
– پیاز سوم را پوست کنده، بصورت خلالی نازک برش می زنیم و در مقدار خیلی کمی روغن تفت می دهیم تا نرم و شفاف شود.
– گوشت را در ماهیتابه ریخته و مقدار بسیار کمی روغن به آن اضافه می کنیم و روی حرارت بالای گاز قرار می دهیم و گوشت را به مدت ۳ دقیقه با حرارت بالا تفت می دهیم.
– خیارشور، گوجه و کاهو را خرد می کنیم. و نان باگت ها را از وسط برش می زنیم.
– گوشت آماده شده و پیاز تفت داده شده را به همراه سایر مخلفات، داخل نان باگت ریخته و سرو می کنیم.
– کباب ترکی را با جعفری تازه و سیب زمینی سرخ شده نیز می توانیم سرو کنیم.

 

نکته :
– اگر گوشت در جهت الیاف برش نخورد، در هنگام پختن سفت خواهد شد.
– نمک گوشت قرمز را باید در اواخر طبخ اضافه کنیم، زیرا باعث سفت شدن گوشت می شود.
– پیازها را به اندازه ای تفت می دهیم که نرم شود و نیازی به سرخ شدن آن ها نیست.
– هنگام تفت گوشت ها، حرارت گاز باید بالا باشد. در غیر اینصورت گوشت آب انداخته و جمع می شود.
– برای تهیه کباب ترکی با گوشت مرغ، نمک را از ابتدا به گوشت اضافه می کنیم.

 

 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه