کیک قالبی لیمو و زنجبیل

۰۴-Lemon-Ginger-Bundt-Cakesized

 

کیک قالبی لیمو و زنجبیل
کیک قالبی لیمو و زنجبیل از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است.
تنها لازم است لایه ای پودر شکر روی این کیک بپاشید تا ظاهر قالبی آن زیباتر به نظر بیاید. همچنین وجود مرکبات تازه و زنجبیل شکری به زیبایی بافت کره ای و حجیم این کیک می افزاید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی این کیک:
۱- این دستور به کره و آرد اضافی برای چرب کردن و آردپاشی قالب نیاز دارید.
۲- برای اندازه گیری دقیق تر آرد آن را با قاشق در پیمانه بریزید و حتما سر پیمانه را صاف کنید .
۳- برای استفاده از زنجبیل شکری در این کیک آنرا بسیار ریز خرد کنید و یا چرخ نمایید.
فر را از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب طرح داری به سایز ۲۵ در ۹ سانتی متر (حجم ۲٫۸ لیتر)را با، کره چرب کنید و کمی آرد بپاشید. در ظرفی متوسط، آرد، رنده پوست لیمو، زنجبیل شکری، جوش شیرین و نمک را با هم ترکیب کنید. با همزن برقی و با درجه متوسط کره و شکر را با هم بزنید تا سبک و پفکی شود (حدودا ۴ تا ۵ دقیقه). سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس آب لیمو را اضافه کنید. با درجه پایین همزن، آرد را در سه مرحله و خامه ترش را در دو مرحله اضافه کنید (در مرحله اول و آخر آرد اضافه شود). مواد را به میزانی هم بزنید که با هم مخلوط شوند (بیش از هم نزنید). مایه را با قاشق در قالب آماده بریزید، با لیسک سطح آن را صاف کنید و قالب را محکم به سطح کار بزنید تا مواد یکدست شوند. مایه کیک را در به مدت ۵۵ تا ۶۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد . از میزان پخت کیک با فروبردن خلال دندان اطمینان حاصل کنید، اگر خلال دندان تمیز بیرون بیاید کیک آماده است. اگر کیک به سرعت قهوه ای شد روی آن را با ورقه آلومینیومی بپوشانید. اجازه دهید کیک ۳۰ دقیقه در قالب خنک شود سپس روی توری برگردانید تا کاملا خنک شود. برای نگهداری می توانید کیک را در نایلون بپیچید و تا سه روز بیرون از یخچال نگه دارید (در دمای اتاق ). قبل از سرو روی آن پودر قند بپاشید.

برچسب ها:کیک قالبی, کیک قالبی زنجبیل, کیک قالبی لیمو, کیک قالبی لیمو و زنجبیل
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه